Noge za stolove – povoljno izradite vlastiti radni, uredski ili pisaći stol bez muke!

stolZa izradu vlastitog radnog, uredskog odnosno pisaćeg stola po mjeri nije potreban veliki trud ni trošak. Sve što trebate je radna ploča i noge za stol.

U nastavku pogledajte naš izbor nogu za stolove!

 

Nakon što izmjerite dimenzije stola, predstoji vam odabir gornje ploče. Ona može biti od iverala, panel ploča, OSB ploča ili dasaka rezanih na istu duljinu koje možete nabaviti u bilo kojem drvnom centru. Glavna prednost izrade stola od iverala je veliki broj dekora koje možete koristiti. Na taj način možete prilagoditi izgled stola vlastitim preferencijama, odnosno uklopiti ga bolje u boje postojećeg namještaja. Isto tako, stol od iverala danas više ne mora  biti strogo kvadratnog oblika. Možete pustiti mašti na volju, te izrezati iveral u oblik koji želite.

Cijena same ploče će ovisiti o dimezijama i dekoru, ali može se reći da biste generalno trebali proći sa troškom od 100 do 200 kuna zajedno sa troškom materijala, rezanja i kantiranja. Ovisno o dizajnu iverala, možete birati i boju nogu iz naše ponude između krom, nikal, aluminij i inox boje galvaničke obrade. Noge za stol će vas koštati od 160 kuna pa na više, ovisno o odabranom modelu.

Nakon što dobijete izrezan i kantiran iveral, sve što trebate učiniti kod kuće je pričvrstiti noge za stol. Uz noge za stolove dolaze i svi potrebni vijci za montažu. U slučaju da imate neravan pod, pomoću regulacijskih nogica možete osigurati da vaš stol bude idealno ravan.

Indigo Adria u svojoj ponudi ima širok izbor noga za stolove, povoljne cijene i brzu isporuku.

Kliknite ovdje i pogledajte našu ponudu nogu za stolove

Noge također možete kupiti na nekim od poznatih internet trgovina. Uz nešto više cijene dolaze pogodnosti kao plaćanje na rate i slično.

Indigo Adria – iMall trgovina

Indigo Adria – Ekupi trgovina

 

Indigo Adria je tvrtka iz Zagreba koja se specijalizirala za uređenje doma i ureda. U našoj ponudi ćete pronaći veliki izbor okova za namještaj i rasvjete.

Posted in Sam svoj majstor