Izvlačne utičnice – Elegantno rješenje za urede i kuhinje

U nastavku pogledajte naš izbor izvlačnih utičnica, prodajna mjesta i cijene!

izvlacna-uticnica-srebrnaNastavno na članak o nogama za stolove i samostalnoj izradi stolova kojim smo otvorili kategoriju Sam svoj majstor, izvlačne utičnice, poznate kao i toranj utičnice ili potopne utičnice, su se pokazale kao interesantan dodatak za pisaće i radne stolove, konferencijske stolove, kao i za kuhinjske radne površine.

Prednost izvlačnih utičnica je jednostavnost ugradnje i praktičnost jer ne zauzima dodatni prostor na stolu. Kad se ne koristi, utičnica je spuštena u razini radne površine i ne predstavlja nikakvu smetnju na radnoj površini. Upravo zbog toga su još poznate pod nazivom skrivne utičnice. Za izvlačenje je dovoljno povući vrh huba kako bi dobili pristup utičnicama. Ova funkcionalnost posebno dolazi do izražaja u uredima i sobama za sastanke gdje je izvlačna utičnica  puno zgodnije rješenje od produžnog kabela ispod stola.

Pojedini modeli izvlačnih utičnica su posebno prilagđeni za ured pa sadrže dodatne priključke kao što su USB port, LAN, izlaz za zvučnike i mikrofon koji se ispod stola spajaju na računalo.

Osim konferencijskih i radnih stolova, izvlačna utičnica se koristi i u kuhinjama. Kroničan nedostatak kuhinjskih utičnica se rješava izvlačnom utičnicom u radnoj površini. Ono što treba paziti je da utičnica ne dođe u kontakt s vodom jer nije vodootporna! Montažu treba napraviti podalje od sudopera i pripaziti na način kako se čisti i održava.

Indigo Adria u svojoj ponudi ima širok izbor izvlačnih utičnica, povoljne cijene i brzu isporuku.

Kliknite ovdje i pogledajte našu ponudu izvlačnih utičnica

Izvlačne utičnice također možete kupiti na nekim od poznatih internet trgovina. Uz nešto više cijene dolaze pogodnosti kao plaćanje na rate i slično.

Indigo Adria – iMall trgovina

Indigo Adria – Ekupi trgovina

Indigo Adria je tvrtka iz Zagreba koja se specijalizirala za uređenje doma i ureda. U našoj ponudi ćete pronaći veliki izbor okova za namještaj i rasvjete.

Posted in Sam svoj majstor